avagy rövid vélemények az általam olvasott könyvekről :)

KönyvBirodalom

KönyvBirodalom

P. G. Wodehouse - A ​jókedvű jótevő (9.5p)

2017. január 17. - aurelie

Harmadik és egyben eddig legjobb Wodehouse-om. A Császárnő már az első oldalakon levett a lábamról. Mármint úgy egyáltalán az, hogy az ő karaktere van. Fred bácsi agytekervényeinek meg minden tiszteletem, ilyen "szart" se tud sok mindenki kavarni. :D A teljesen abszurd hasonlatokkal pedig még mindig nem tudok betelni. Az összes Wodehouse könyvnek ezek a fénypontjai, ha másért nem, hát ezek miatt megéri elolvasni őket. Ahogy visszaviszem a könyvtárba ezt, hozom is a következőt. :D
(A fél pont minusz csak azért, mert néhol már icipicit kezdett az agyamra menni a sok kavarás, de aztán mindig jött egy újabb abszurd hasonlat, ami miatt meg is lett bocsátva, úgyhogy félnél több pont levonást nem érdemelt. :) )

Moly link

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvbirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr4312131967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása