avagy rövid vélemények az általam olvasott könyvekről :)

KönyvBirodalom

KönyvBirodalom

Gary Chapman - A szeretet mindent legyőz (9.5p)

2015. május 22. - aurelie

A szeretetről tartalmaz apró történeteket. Annyi van benne, hogy biztosan mindenki talál legalább egy olyat, ami igazán a szívéhez szól. Vannak benne tanulságos, megható, aranyos, szomorú, vidám történetek, szóval igazán sokszínű. Talán, ha 1-2 kedvencet ki szeretnék emelni, az egyik mondjuk az, amelyikben egy család kávét visz a hidegben dolgozó embereknek (ez így nyilván nem írja le jól a lényeget, úgyhogy mindenképp olvasd el :) ), a másik pedig amikor egy felnőtt megbarátkozik a szomszéd kislánnyal (szintén). De persze csomó másik is nagyon jó, csak talán ez a kettő az, amire mondjuk azt mondom, hogy a kedvenceim.

Amiért csak 9.5 pontot adtam 10 helyett, az az amerikai vonás, ami sajnos azért kicsit megtalálható benne. De ettől függetlenül nagyon értékes történeteket tartalmaz, és nem hosszúak, szóval minden napra egy-egyet be lehet vállalni, vagy amikor épp van szabad 5 perced :) (Akár még ha hasonló problémáid vannak, megoldást is találhatsz rájuk egy-egy történetben. :) )

Egyébként az író ebben a (feliratos) videóban beszél a könyvről röviden: (kb. 2 perces)

 

Moly link

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvbirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr627482712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása