avagy rövid vélemények az általam olvasott könyvekről :)

KönyvBirodalom

KönyvBirodalom

Jeli Viktória, Tasnádi István, Vészits Andrea - A ​káosz temploma (Időfutár 4.) (9.5p)

2017. január 16. - aurelie

Hogy miért 9.5? Miben más, mint az eddigi 3, amire 9 pontot adtam? Semmiben. Ugyanolyan jó, csak minél többet olvasok belőlük, annál jobban tetszenek. Annyira tökéletesek elalvás előtti olvasmánynak. Kivéve az extra izgalmas részeknél. Aminél az izgalmas alatt azt értem, hogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog folytatódni a következő fejezetben a történet, ezért még muszáj belekezdenem abba is. Ez nem azt jelenti, hogy 1-2 ilyen rész van, a többi meg totál unalmas, hanem, hogy mint kb. minden történetben, itt is van tetőpont, és azoknál a részeknél természetesen sokkal nehezebb megállni, hogy tovább olvassam. Viszont a többi résznél pont annyira izgalmas, hogy el tudjak kicsit merülni egy másik világban elalvás előtt, de ne is izgassam túl magamat, és ha már elfáradtam, képes legyek letenni egy fejezet végén. :D
Ehhez a részhez röviden annyit fűznék hozzá, hogy a poros dolog érdekes még mindig, de főleg azt szeretném kiemelni, hogy a Rómában játszódó részek tetszettek, találó szerintem az időszak, amit sikerült becélozni. :) (Főleg a Quo Vadis ismeretében. :) )
Jöhet az 5.!

Moly link

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvbirodalom.blog.hu/api/trackback/id/tr8112129095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása